Local weather 17°C/63°F, few clouds

Local time

Dusit Suites Athens

Στην καρδιά της Αθηναικής Ριβιέρας, στην Γλυφάδα, το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο 5 αστέρων Dusit Suites Athens, περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες του σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής με έντονο το στοιχείο της τέχνης. Μια ανάσα από την θάλασσα και τα διάσημα Αστέρια Γλυφάδας, και σε κομβικό σημείο ανάμεσα στο Αεροδρόμιο Αθηνών, τον Πειραιά και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

Οι 36 μοντέρνες και κομψές Σουίτες του με θέα είτε την θάλασσα είτε το αστικό τοπίο προσφέρουν άνεση και διακριτική πολυτέλεια. Το εστιατόριο O live στο roof top του ξενοδοχείου, προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις  μεσογειακής κουζίνας και υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο, σε ένα περιβάλλον που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Η infinity pool και το bar στον ίδιο χώρο θα σας εκπλήξουν.

Το πανασιατικό εστιατόριο DAO στο ground level αποτελεί ένα ταξίδι γεύσεων στην Ταυλάνδη, την Ιαπωνία και την Κίνα που θα σας συναρπάσει σε συνδυασμό με το φουτουριστικό του bar.

H εμπειρία του επισκέπτη ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις του Namm Spa οι οποίες περιλαμβάνουν χώρο υποδοχής, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και 6 Σουίτες στις οποίες μπορείτε να ενδώσετε στις αναγεννητικές θεραπείες μασάζ για μια απόλυτη εμπειρία ευεξίας.


Exclusive Offers

Early Bird Offer Room with Breakfast

Book early, save more, and enjoy a delicious morning meal

Bed and Breakfast on your terms

Book now, change later, with our fully flexible room with breakfast offer

Complimentary spa treatment during your stay

Book now and elevate your stay in our brand-new, luxurious suites with a complimentary spa treatment. Indulge in relaxation and luxury during your visit.

Our Accommodations

One Bedroom Suite Urban View

Απολαύστε τις σύγχρονες ανέσεις σε αυτήν την μοντέρνα Σουίτα των 34τμ, με θέα τον γεμάτο ζωντάνια αστικό ιστό της πόλης.
Οι γήινοι χρωματικά τόνοι, το king-size κρεβάτι με στρώμα pillow top, η επιλογή από μαξιλάρια και τα υψηλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι προσφέρουν έναναναζωογονητικό ύπνο. Την στυλάτη εικόνα της Σουίτας συνθέτουν το μαρμάρινο μπάνιο με το walking rain shower και τα πολυτελή προιόντα περιποίησης, το λειτουργικό γραφείο εργασίας καθώς και το μοντέρνο kitchenette εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με Nespresso machine, ποιοτικό τσάι, και mini bar προσφορά του ξενοδοχείου.

One Bedroom Suite City View

Η Σουίτα των 37τμ με το φυσικό φως να την διαπερνά, και με την ενδιαφέρουσα θέα στην πόλη σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας. Η ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα, το king size κρεβάτι με τα υψηλής ποιότητας bed amenities,

o έξυπνα μοντέρνος φωτισμός, οι γήινοι χρωματικοί τόνοι, συνθέτουν ένα σκηνικό ήρεμης πολυτέλειας. Θα σας ενθουσιάσει το μπάνιο με το walking rain shower και την μοντέρνα μπανιέρα (η οποία υπάρχει στις περισσότερες Σουίτες αυτής της κατηγορίας) που λούζεται με άπλετο φως από το μεγάλο παράθυρο, με φόντο την ελιά, χαρακτηριστικό μεσοαγειακό στοιχείο.

One Bedroom Suite Seaside View

Οι φωτεινές Σουίτες των 37τμ. με την υπέροχη θέα στο μπλε της θάλασσας (πλαινή θέα) βρίσκονται στον τρίτο και τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου και αποτελούν την επιτομή της κομψότητας. Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα επιτείνεται με την γήινη χρωματική παλέτα αλλά και με τον σύχρονο εξοπλισμό.

Ζήστε ξέγνοιαστες στιγμές στην βεράντα απολαμβάνοντας το ποτό σας. Αναζωογονηθείτε στο ντους ή επιλέξτε την πολυτελή μπανιέρα με φόντο την μεσογειακή ελιά να καθρεφτίζεται μέσα από το μεγάλο παράθυρο.

Το king size κρεβάτι με τα υψηλής ποιότητας bed amenities, το πλήρως εξοπλισμένο kitchenette -προσφορά από εμάς και το ευέλικτο γραφείο εργασίας θα συμπληρώσουν την εμπειρία σας.

Kassiope Suite

Εμπνευσμένες από τον αρχαίο αστερισμό της Κασσιόπης, βασίλισσας της Αιθιοπίας, οι συγκεκριμένες Σουίτες αποτελούν ορόσημο για την διαμονή σας στην Αθηναική Ριβιέρα.

Το ιδιαίτερο καθιστικό ως συνέχεια του king-size υπνοδωματίου με τον διπλό καναπέ-κρεβάτι και το γραφείο καθώς επίσης και η τραπεζαρία για 4 άτομα στον χώρο του kitchenette καθιστούν αυτήν την Σουίτα την ιδανική επιλογή για μια οικογένεια, παρέα φίλων ή για ένα ζευγάρι το οποίο επιθυμεί ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Την όμορφη διαμονή σας συμπληρώνει το στυλάτο μίνιμαλ rain shower στο μπάνιο αλλά και η μεγάλη ευάερη βεράντα.

Andromeda Suite

Η Ανδρομέδα, η όμορφη κόρη της Κασσιόπης, αποτελεί έναν ακόμη λαμπρό αστερισμό στον γαλαξία. Για αυτό λοιπόν, η Andromeda Suite είναι το αστέρι, η ναυαρχίδα μας. Η υψηλής αισθητικής Σουίτα των 60τμ, με την κομψή διακόσμηση, τις γήινες ζεστές αποχρώσεις, το απαράμμιλο στυλ, αποτελεί τον απόλυτο χώρο ξεκούρασης και ιδιωτικότητας.

Αποτελείται από ξεχωριστό king-size bedroom, γραφείο εργασίας, μεγάλο en-suite μπάνιο με μπανιέρα και ντους, έξτρα μεγάλη ντουλάπα, άνετο αυτόνομο καθιστικό με διπλό καναπέ-κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένο kitchenette, δεύτερο μπάνιο με ντουζιέρα και 2 μεγάλες βεράντες. Η Ανδρομέδα έχει την διακριτική ατμόσφαιρα μιας ιδιωτικής κατοικίας στην γοητευτική Αθηναική Ριβιέρα.

Culinary Experiences

Nómada

Καλώς ήρθατε στο Nómada Grill & Raw Bar, έναν εξαιρετικό γαστρονομικό προορισμό που βρίσκεται μέσα στο πολυτελές Dusit Suites Athens. Σας προσκαλούμε να αφεθείτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις δυνατές γεύσεις της ντόπιας κουζίνας της Νότιας Αμερικής, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μαγευτική ατμόσφαιρα που θα σας αφήσει μια αξέχαστη εμπειρία.

O live restaurant

Καλώς ήρθατε στο εστιατόριο O Live, όπου κάθε γεύμα είναι ένα ταξίδι γεύσεων. Αφεθείτε στην καλύτερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας καθώς εξερευνείτε τις ποικίλες γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή κουζίνα.

Roof Top Bar

Χαλαρώστε στο μεγάλο οβάλ μπαρ στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου με ένα εκλεκτό κοκτέιλ ή ποτό, συνοδεύστε το με εκλεκτό χαβιάρι ή φρέσκα οστρακοειδή, σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει ρομαντισμό. Λικνιστείτε στους αισθαντικούς ρυθμούς του DJ, αγναντεύοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

How to Get Here

Dusit Suites Athens

3 Pandoras & 42 Lazaraki Street, Glyfada 16674, Athens, Greece.

dsag@dusit.com
+30 214 4103450

Εξερευνήστε

Tοποθεσία

Το Dusit Suites Athens, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη. Τριάντα λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο

«Ελ. Βενιζέλος», όπως επίσης και από την ιστορική Αθήνα, την κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, και 50 μέτρα από την φημισμένη παραλία του Αστέρα Γλυφάδας,  το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθηναικής καρδιάς μέσα σε ένα πολύ όμορφο τοπίο.

Συνδυάζει την ζωντάνια της πόλης με την ηρεμία την οποία αποπνέει η εγγύτητα στην θάλασσα.

Από την Ακρόπολη έως το ακρωτήριο του Σουνίου, η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει εύρος από αξιοθέατα, πολιτιστικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, μοναδικές ευκαιρίες για διασκέδαση στην παραλιακή και ημερήσιες εκδρομές. Το Dusit Suites Athens στα νότια προάστια της Αθήνας προσφέρει την ιδανική βάση για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις όμορφες αυτές περιοχές της Αττικής και τα καλύτερα αξιοθέατα στην Αθήνα, ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους το καλοκαίρι και το χειμώνα σε ένα ξενοδοχείο αναψυχής και ευεξίας με θέα τον Σαρωνικό.

Η Γλυφάδα είναι από τα πιο πολυσύχναστα προάστια της Αθήνας για τη νυχτερινή ζωή με πολλά σύγχρονα εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα που κατακλύζουν την ακτή. Επισκεφθείτε το Σούνιο με τον εντυπωσιακό ναό του Ποσειδώνα αφού θα έχετε τελειώσει τα ψώνια σας στην αγορά της κοσμοπολίτικης Γλυφάδας.

Μια περιοχή γεμάτη από πανέμορφες παραλίες και μαρίνες, αρχαιολογικούς θησαυρούς, αθλητικά κέντρα, χώρους εκδηλώσεων, συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα, εμπορικούς δρόμους, πολλές επιλογές για νυχτερινή ζωή και εστίαση καθώς και αμέτρητες προτάσεις για εκδρομές σε κοντινά νησιά.
Μια περιοχή που σφύζει από ζωή και κοσμοπολίτικη αίγλη

 

Καταστήματα

Η κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα και πιο συγκεκριμένα η Γλυφάδα αποτελεί σημείο αναφοράς για του λάτρεις της μόδας που αναζητούν καταστήματα επώνυμων ρούχων άλλα και όσους αγαπούν την ελληνική κουλτούρα και επιθυμούν να αγοράσουν κάποια παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Περπατήστε στον ευρωπαικό πεζόδρομο της οδού Μεταξά – λίγα μέτρα μακριά από το Dusit Suites Athens – και θα συναντήσετε πολλά καταστήματα για μικρούς και μεγάλους, πολυτελείς boutiques, επώνυμα brands, αθλητική ένδυση, casual ένδυση, υψηλή ραπτική, δερμάτινα είδη, οπτικά, κοσμήματα και πολυτελή ρολόγια, καλλυντικά, προιόντα προσωπικής φροντίδας και αρώματα.

Diane von Furstenberg, BCBG Maxazria, Kylie and Kendall,  A la mode, Eponymo, Karkalis, Michalis, Omega watches, American Vintage, Ensayar, Lacoste, Simple Caracters, Nautica, Nike, Adidas, Sephora, Alouette, Lapin house, Oliver Peoples eyeglasses, είναι ορισμένα από αυτά.

Το πολυκατάστημα Hondos Center, στον ίδιο δρόμο, αποτελεί έναν παράδεισο για τους λάτρεις του shopping.

Συνδυάστε μια χαλαρή βόλτα με με τα ψώνια σας στον πράσινο όμορφο «δρόμο των ποιητών» στην Λεωφόρο Λαμπράκη, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχουν φαρμακεία, φούρνος, μανάβικο, μινι μάρκετ, περίπτερο, κάβα, καταστήματα με τοπικά προιόντα delicatessen, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, ενώ το γνωστό Σουπερμάρκετ AB Βασιλόπουλος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το  ξενοδοχείο.

Η Γλυφάδα και το εμπορικό της προφιλ πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν.

 

More exclusive offers